Harwig Installatiegroep

Harwig Installatiegroep is met ruim 150 medewerkers meer dan 100 jaar actief met ontwerpen, uitvoeren, onderhoud en beheren van technische installaties. Behalve voor het verzorgen van de complete multidisciplinaire installatie wordt Harwig regelmatig ingeschakeld in die gevallen waar specialistische kennis wordt vereist voor zaken als: brand-, inbraak en bliksembeveiligingstechniek, data- en telematicanetwerken, energiemanagement, klimaattechniek, legionella preventie en industriële automatisering.

Vanuit de vestigingen Emmen, Almere, Apeldoorn en Groningen levert Harwig een bijdrage bij het realiseren van nieuwbouw en renovatieprojecten voor overheid, instellingen en bedrijfsleven. Daarbij beschikt Harwig over een 24 uurs service-, onderhouds- en storingsdienst.

Harwig, experts met de juiste techniek.

Duurzaamheid

Harwig besteedt veel aandacht aan duurzaamheid door middel van het realiseren van duurzame installaties, bepalen van MVO doelstelling, maar ook door de reductie van het CO2. Via www.duurzameleverancier.nl is Harwig geregistreerd om haar CO2 footprint te bepalen. Momenteel bevindt Harwig zich in niveau 3 van de CO2 prestatieladder. De doelstelling voor 2015 is het CO2 te reduceren met -/- 5%.
Harwig heeft doelstellingen met betrekking tot de CO2 uitstoot bepaald, maar eist dit tevens van haar leveranciers. Daarnaast selecteert en beoordeelt Harwig haar leveranciers op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Enkele te downloaden bedrijfsgegevens:

CO2 footprint 2014

CO2 footprint 2013

WKA-verklaringen

Inkoopvoorwaarden Harwig BV

Bevoegdhedenregeling medewerkers Harwig Installatiegroep

Benieuwd naar onze werkwijze? Kijk hier hoe wij aan het Atlas Theater in Emmen te werk zijn:

Harwig